martes, 17 de marzo de 2009

Que pretenem!?

Be, em proposo explicar-vos que pretenem fer amb aquest blog, i exactament, lo que volem montar per final de curs.

A uns quants sen's ha acudit la idea de ja que a final d'aquest curs la majoria de nosaltres ens perdrem de vista, voldriem fer una ultima nit tot junts, i que millor que estar tots junts, que imitar una de les grans celebracions d'avui en dia: els Oscars.

L'idea sorgeix de les Colonies de E.S. (sense anim de publicitat), on al final de les 2 semanes, es nominaben i s'entregaben certs oscars a la gent, amb diferentes nominaciosn: el mes majo, el mes pesat, el mes no se que... I la veritat es que era divertidisim, i tots ens en enrecordem, aqui en teniu les probes.

A mes d'això, la gràcia d'aquest esdeveniment, es que tots haurem de nar "trajats", una miqueta ben vestidets ja que simulem una gala important i sera un moment per estar tots els cientifics que vam començar despres primer ben juntets i tenir una nit final de record entre tots.

L'idea es crear certes nominacions, i que vosaltres, a traves d'aquest blog, pogueu votar a la persona mes adient. També pretenem fer 2 categories, una per els nostres estimats professors, i una per els alumnes.

Us sembla be la idea?! Una ultima nit a final de 2n de batxillerat, amb tots els 2ns cientifics ben vestidets, i amb una entrega de premis en record als 2 anys que hem estat junts?!

Ja direu,

Firmat:

Un grupillo de cientifics ;)

4 comentarios:

  1. jajajja ta wapa la idea ee XD aunke consegui que tothom vagi trjat ...lo veo un po xunguu eee xD

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Trajat et refereixes a anar de batman?¿... XD Dios paridoncio... Em sembla molt bona idea fer-ho, pot ser divertit i amb els profes ens hem de ceba q no estarem mes am ells xD.

    ResponderEliminar
  4. És possible nois! ;) Fa set anys els científics vem fer algo semblant, i tots tots i tots anavem comsi fos una nit de cap d'any! L'ocasió s'ho val! Ús quedarà un bon record i ús ho passareu molt bé! ;)

    ResponderEliminar